Syk mann

Posted: 24. August 2010 by antigirl29 in antimagnhild, Kjendiser, Magnhild synser, Trykt og utrykt

Åh, stakkars John Fredriksen. Han er syk. Kanskje John har vondt i magen? Eller holder han på å få tenner?

Det er så fælt å være rik. I grusomme grusomme Norge. Særlig når vi ikke er snille med deg, John. Da blir du syk, da.

Men kan du ikke bare gjøre som andre syke menn? Ta på deg pysjen og legge deg i senga og sutre. Og fryse. Og mase. Og klage. For da kan vi i det minste lukke døra.

Lufta er for alle. Også deg. Synd at du blir så syk av den da. Jeg har det ikke sånn. Jeg blir egentlig bare syk av folk som deg.

Sykt, men sant.

Advertisements
Comments
 1. Christian says:

  Trist å hørte at en kjernekar som Jonny er blitt syk. Og det bare på grunn av den rødgrønne regjeringens feilslåtte næringspolitikk.

  Jeg synes vi alle skal gjøre en innsats for å gi noe tilbake til en mann som har skapt tusenvis av arbeidsplasser i landet vårt, og spyttet millioner av kroner i statskassa.

  La oss alle stemme på Høyre ved kommende stortingsvalg, slik at Jonny kan komme hjem igjen!

 2. antigirl29 says:

  Jonny må gjerne komme hjem igjen. Bare han ikke blir syk av det.

 3. Nissen says:

  Er det i det hele tatt noe som helst med den rødgrønne politikken som ikke er feilslått?

 4. antigirl29 says:

  Det er mulig de rikeste i dette landet har det “ille” under den rødgrønne regjeringen. Personlig synes jeg det er prisverdig at vi har en regjering som ikke først og fremst konsentrerer seg om at de rike skal få det bedre. Uansett hvor ille John F. har det, synes jeg retorikken hans er nokså patetisk. Sykt patetisk, faktisk.

  • MortenS says:

   Nå er det de private som skaper mange arbeidsplasser – og tross alt sørger for at “fellesskapet” får inn milliarder av kroner hvert år.. De rike har tatt en sjanse for lang tid tilbake – og de har lykkes.. Hva med alle de som har gått på trynet?? Får de dekket opp sine tap via fellesskapet?? Misunnelse kaller vi dette!!! Hva trenger Norge?? Flere private aktører som skaper arbeidsplasser – eller flere statsansatte og trygdede?? På tide å gi norsk næringsliv stabile rammebetingelser.. Skjønner Fredriksen sin avgjørelse meget godt!!!

 5. Tommy says:

  Til John Fredriksen.

  Jeg fatter ikke at du gidder mer. FLAGG UT. Det er det eneste disse håpløse politikerene forstår.
  Og de norske velgeren vil også forstå det til neste stortingsvalg når de ser hvorfor næringslivet forsvinner ut av landet. Du har MAKT TIL Å ENDRE DETTE UFORUTSIGBARE POLITIKERSPILLET, så for våre alles fremtid: GJØR DET.

  hilsen oss som blir offer for de rødgrønne.

 6. Erlend says:

  Hei lille pike. Ta deg tid til å lese dette før du disser Mr. Fredriksen;

  “Fredriksen blir syk av Norge”: Du er visst for ureflektert til å skjønne at dette er en bisetning tatt ut av et helt intervju med Fredriksen. VG bruker dette for alt det er verdt, og dermed som overskrift. Han mener det nok ikke bokstavelig. Ta deg tid til å lese artiklen, vesla.
  Fredriksen har dessuten skapt mange arbeidsplasser og betaler (har betalt) relativt mye skatt. Dette for at du og andre trygdemisbrukere, har mulighet til å ringe inn sjuk til den meningsløse offentlige jobben din en dag og snylte på de fåtall som faktisk driver innovasjon og verdiskapning i dette håpløse landet.
  Så gå og spill Viking-Lotto du, det er nok din eneste sjanse i livet til å bli noe mer enn en “Rødgrønn parasitt”

 7. antigirl29 says:

  Gratulerer med at du har lært den eldgamle hersketeknikken “kalle kvinner for små”, men den funket liksom best på 50-tallet. Jeg misbruker sjelden de gode trygdeordningene vi har her i landet, men betaler med glede skatten min så de som har behov for det, kan bruke trygda når de skal. Og ja, selvfølgelig er jeg glad i dem som driver innovasjon og nyskapning HER I LANDET. Tror ikke jeg har sagt noe om hva jeg stemmer på, forøvrig.

 8. Aurora says:

  Ja det blir deilig å bli kvitt han! Æsj mannen har jo bare bidratt med tusenvis av arbiedsplasser, 6 milliarder i skattepenger! 6 MILLIARDER samt en hel del kunnskap om skipsfart… æsj, sånne folk trenger ikke Norge! FOlk som faktisk skaper noe kan godt flytte!!
  Lenge leve janteloven! og stakkars Norge når oljen tar slutt!
  Tenker du lenger enn nesa di eller er du for opptatt av misunnelse??

 9. antigirl29 says:

  Hei Aurora. Forstår at dette med sarkasme ble litt komplisert for deg, men hvis du leser innlegget en gang til, ser du kanskje at det er Fredriksens retorikk jeg er kritisk til? Jeg syns nemlig ikke det er et spesielt bra retorisk grep å forsøke å få folk til å syns synd på seg og kalle seg syk i et sosialdemokrati som Norge. Det fungerer evt bare på dere enkle VG-lesere som er enig med han i utgangspunktet, ikke på resten av oss. Om Fredriksen skal kritisere formueskatten, bør han komme med litt bedre argumenter enn personlig velvære. Ellers kan han bare gå på spa, sier jeg.

 10. På Høi Tiid says:

  John Fredriksen kom fra fattige kår på Vålerenga, og har bygget opp verdens største rederi, hvilket har gitt Norge-noreg så mange arbeidsplasser og bidratt med et anseelig beløp til den norske felleskassa.
  Han uttrykte selv at problemet hans ikke var med skattefuten (hvilket er godt gjordt i Norge), men på grunn av enkelte ministres reguleringskåtskap, hvilket gjør at det var blitt umulig å forholde seg til étt regelverk, som endres hver gang han foretar seg noe av betydning.
  På grunn av at Fredriksens selkaper er så store i forhold til det meste av selskaper her til lands, ble det forsøkt å gjøre om på lover og regler som var designet spesielt for ham, og som egentlig var et forsøk på godt gammeldags bondefangeri.
  Du hadde selv gjordt den samme vurdering om du var i hans situasjon.
  Han har også, som Bill Gates og andre milliardærer, sagt at han har tenkt å gi bort det meste av sin formue til gode formål, men nei gitt, – da kommer Ap-kattene og skal ta fra ham retten til selv å formulere hvordan veldedigheten skal disponeres.
  Den rå misunnelsen som pipler frem av de som synes at han skal iallefall ha det minst like dårlig som de som ikke gjør et døyt av produktivt arbeid. Det er tydeligvis ikke så viktig om det gjør noe godt, bare han kan bli flådd. Og helst korsfestet.
  Det er jo en psykiatrisk anliggende på nasjonalt plan, dette med at hvis du har ti kroner mer enn 999 990, så blir du magisk omformet til en gris med flosshatt og sigar som for all del må bli gitt så mye dritt som mulig.
  Venstresiden skulle ha opplevd sin egen oppførsel, men selv ikke da tror jeg de har tilstrekkelig kapasitet for abstrakt tenking til at de kunne ha skjønt at dette er dem selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s